Vaskehallen

Vi har et effektivt MaxiWash Vario-lastvognsvaskeanlæg fra firmaet WashTec A/S

 

Miljøvenlig

Hos Dansk Vindues Transport mener vi, det er vigtigt at tage miljømæssigt ansvar. Derfor har vi valgt at få installeret et biologisk vandrensningssystem efter biofilm-metoden.

 

Med BioClassic-systemet bliver forbruget af friskvand til maskinel vask reduceret med op til 75%, og de karakteristiske lugtgener ved genbrugsvand nedsættes markant.

 

Overskudsvandet fra en vaskehal med BioClassic kan udledes til offentlig spildevandsledning uden olieudskiller.


Maskinen

MaxiWash Vario er en nyudvikling fra Europas største producent af vaskeanlæg og blev introduceret på AUTOMECANIKA-messen i Frankfurt i september 2006.

 

Maskinen er bygget til lastbiler, men er udstyret med en elektronisk styring, der gør, at den kan udføre fuldautomatiske vaskeprogrammer også for busser, lastbiler samt lastbil/anhænger, anhænger solo- og person- eller varebil.

 

Nem indkøring i hallen

For at gøre indkøring så enkel som mulig har vi placeret hjulstyreskinner, som sikrer korrekt placering.

 

Vi naturligvis altid parate til at hjælpe og vejlede dig.

 

Facts:

  • Vaskehallen er ekstrem miljøvenlig, eftersom vandet ikke bliver traditionelt genbrugt. Derimod bliver alt vand renset, mens eventuelt overskudsvand kan aflediges direkte i det offentlige kloaksystem. BioClassic-vandrensningssystemet sparer 80% af det normale vandforbrug.
  • Som supplement til den automatiske vaskemaskine er der til særlige besværlige steder (fælge, vange m.m)også et manuelt højtryksanlæg til rådighed i vaskehallen.
  • Washtecs MaxiWash Vario garanterer høj effektivitet, holdbarhed og et maksimalt vaskeresultat for alle erhvervskøretøjer.

Kontakt

 

Dansk Vindues Transport - DVT

Industrivej 30

7900 Nykøbing Mors

 

Tlf.: 70 23 09 19

Mobil: 30 70 18 77

E-mail: anders@danskvinduestransport.dk

 

 

Åbningstider

 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 15.00

 

Aftener og weekender - efter aftale

Til forside